Falcon International er lagerførende i Danmark med centralt lager på Aarhus Havn

Om Falcon International

Falcon International er lagerførende i Danmark med centralt lager på Aarhus Havn
Portræt Jan Foto Lars Aarø.

Om os

Velkommen til Falcon International.
Jan H. Wulff er drivkraften i levering af reservedele indenfor shippingbranchen og skibsindustrien. Personligt står han bag alle services og løsninger, som tilbydes af Falcon International, der er stiftet i 1992.

Med en dybdegående forståelse og erfaring inden for ISO-søcontainere fremstår Falcon International ikke kun som leverandør. I dag er Falcon International en integreret del af shippingbranchen og containerskibsindustrien.

Siden 2004 har Falcon International specialiseret sig i at levere reservedele og lastsikringsudstyr til maritime formål.
Falcon International har siden 2018 haft stærk fokus på kvalitet og pålidelighed og dermed yderligere styrket udfærdigelse af tilbud for at sikre den bedste service. Falcon International vælger omhyggeligt sine leverandører og garanterer, at hvert produkt opfylder alle standarder, leveres til tiden og til en retfærdig pris.

Jan H. Wulff står personligt for at håndtere distribution af produkter fra Falcon Internationals lager på Aarhus Havn, enten direkte eller gennem betroede partnere, for at mindske nedetid og imødekomme den stigende efterspørgsel i den globale containertrafik.

Falcon International er dedikeret til at sikre, at jeres forretning altid er klar til at møde havets udfordringer.
Velkommen ombord til en verden, hvor personlig service og ekspertise går hånd i hånd.